September 19, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

E Pabesueshme – Hyri Në Drejtimin E Gabuar, Shikoni Çfarë Bën Autobusi Në Mes Të Autostradës

Shoferi që hyri në drejtimin e kundërt, në një autostradë të Kinës ku kishte shumë trafik, shkaktoi tollovi derisa e ktheu autobusin nëpër të katër shiritat.

Për një kohë të shkurtër, qarkullimi është ndërprerë dhe ka bërë që të krijohen menjëherë kolona të gjata.

Më pas, shoferët e veturave u detyruan të bëjnë kujdes ndaj autobusit që u dilte përpara.

Autoritet e rregullimit të trafikut, që i shpërndanë pamjet e ngjarjes që ndodhi para një muaji, kanë thënë se do të ndërmarrin masa ndaj drejtuesit të makinës së transportit publik.