E keni parë në fotografi, por a e keni ditur se ky është burri i Remzie Osmanit? – Ja me çka merret ai (FOTO)

E keni parë në fotografi, por a e keni ditur se ky është burri i Remzie Osmanit? – Ja me çka merret ai (FOTO)

Këngëtarja e njohur e muzikës popullore Remzie Osmani është një ndër këngëtaret më të pëlqyera të estradës.Ndonëse jemi mësuar që ta shohim në videoklipe, emisione, koncerte e intervista të shumta.

Mirëpo shumë pak kemi parë nga jeta e saj private të cilën ajo mundohet që ta mbajë larg mediave.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Në angazhimet e saj të shumta si brenda ashtu dhe jashtë vendit, ajo gjithmonë shoqërohet nga bashkëshorti i saj, Halil Hamzaj.Për ata që nuk e kanë parë dhe duan të din se si duket Haili këtë mund ta kuptoni përmes fotove më poshtë.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…