Connect with us

“E kam fut djalin në bu.rg, me fajin tim”, Enver Petrovci tregon arsyen për këtë (VIDEO)

Aktuale

“E kam fut djalin në bu.rg, me fajin tim”, Enver Petrovci tregon arsyen për këtë (VIDEO)

Mes rrëfimeve të shumta nga jeta private e personazheve publike ka qenë edhe ai i aktorit të njohur nga Kosova, Enver Petrovci.

Ai ka treguar në emisionin “Festë në T7″ se burgun e shikon si një institucion të nëvojshëm madje çdokush duhet t’i kalojë tre ditë në qeli sipas tij.

Ai ka habitur me deklaratën se edhe të birin e ka futur qëllimisht një natë në b.urg që të mësojë disiplinën. Ai ka treguar se kur i biri ka bërë një shkelje rrugore nuk ka shkuar ta nxjerrë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Por, i ka kërkuar policisë tanxjerrin të nesërmen. Sipas aktorit tani që nuk shkohet më as në ushtri e as në b.urg nuk ka më burra.

“Vetë i kam kërkuar Policisë që ta mbajnë brenda një natë. Burgu është për gratë e forta dhe burrat e fortë. Tani në ushtri nuk po shkojnë e as në burg nuk po shkojnë…Ku e kanë burrërinë këta?”,tha ai.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Enveri ka bërë të kundërtën e atyre që bëjnë shumica e personazheve të njohur, që sa herë që fëmijët e tyre bëjnë gabime, ia mbulojnë direkt.

Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top