June 22, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

E FUNDIT: Studentja 22 vjeçare, Shqiptarja që menaxhon fermën me 30 lopë…

Ndryshe nga moshataret e saj, Egzona Lahaj, 22 vjeçe, në të njëjtën kohë studion dhe menaxhon një fermë relativisht të madhe me viça e lopë.

22-vjeçarja nga fshati Jasiq i Deçanit, madje thotë se kjo punë është e lehtë,

dhe në të ardhmen pretendon në zgjerimin e fermës e cila sot numëron 22 viça dhe 4 lopë. VIDEO