July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

E FUNDIT: Gruaja nga Ferizaj i jep dajak burrit dhe e bën për spital…

Një rast i dhu nës në familje është lajmëruar dje në P0licinë e Kosovës, raporton Gazeta Express. Në raportin 24 orësh thuhet se një grua është a r re s t u a r dje rreth orës 17:00 pasi që e njejta e ka s u l m u a r fizikisht bashkëshortin e saj. Rasti po h e to h et si “dh u n ë në familje”. “Fsh. Neredime, Ferizaj 09.05.2021 – 17:10. Është a rr es t u a r e d y sh u a r a femër kosovare, pasi që kishte s u l m u a r fi zik isht bashkëshortin e saj, v i k t i m ë n mashkull kosovar. LEXO ME TEPER DUKE EHAP HAPSIREN REK LAMUESE ME POSHTE.