E FUNDIT/ Greqia Ne ‘Panik’ Nga Dhurata E Fundit E BABES ERDOGAN Per Shqiperine. Miku I Shqiptareve I Deklason Kundershtaret E Shqiperise

E FUNDIT/ Greqia Ne ‘Panik’ Nga Dhurata E Fundit E BABES ERDOGAN Per Shqiperine. Miku I Shqiptareve I Deklason Kundershtaret E Shqiperise

Media greke Shqipëria blen dron ush tarak nga dhëndri i Erdoganit. Sipas asaj që shkruan media greke, Shqipëria do të blejë 8.2 milion euro nga kompania turke Baykar.
Buxheti i qeverisë i ndryshuar në 22 qershor i dha paratë Ministrisë së Mbrojtjes për këtë qëllim, shkruhet në Caiptal. Më parë këtë muaj, ministri i Brendshëm Bledi Çuçi postoi një video të taki mit të tij me përfaqësuesit e kompanisë dhe një vizite në fabrikën e saj………..…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Vitin e kaluar,Shqipëria u bë blerësi i parë i një sistemi të zhvilluar nga një kompani turke e mbrojtjes, Arsyeja është e qartë, pasi Baykar tani po eksporton me një ritëm në rritje. Polonia tashmë ka blerë një dron nga Turqia, Disa javë më vonë, u zbulua se Letonia po mendonte gjithashtu të blinte një………..…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn