E FRlKSHME/ Stuhia “Ciara” nxjerr në breg skeIetin e kësaj KRlJESE GJlGANDE (Foto)

E FRlKSHME/ Stuhia “Ciara” nxjerr në breg skeIetin e kësaj KRlJESE GJlGANDE (Foto)

Prej kohësh përflitej për ekzistencën e saj, por ende nuk është vërtetuar. Banorët e Aberdeen në Skoci kanë mbetur të habitur mëngjesin e së martës pasi në breg të detit kanë hasur skeIetin e një krijese të çud itshme, të cilin nuk kanë mundur ende ta identifikojnë se kujt kafshe i përket.

Sipas të dhënave paraprake mendohet se skeIeti i kafshës mi sterioze është nxjerrë në breg të detit nga stuhia e fuqishme “Ciara” që ka go ditur Britaninë prej dy ditësh.

Fotoja e karkasës u postua në mediat lokale dhe shumë prej komentuesve aluduan që ajo mund t’i përkasë përbindëshit të Loch Ness, kr ijesës m itike mi sterioze që ka turbuIIuar mendjen e qindra personave në histori, por ky dyshim bie pasi Nessie nuk mund të përshtatej dot me ujërat e kripura të detit.