July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

E ÇUDlTSΗME: Grυaja ndërrοn sρ*rmën e bυrrit me të dαshnorίt, por ndodh e papritυra

Një grua ka ndërruar s pe rmën e burrit me atë të të dashuriy të saj në një klinikë të fert ilizimit in-vitro.

Burri i Yana Anokhina nga Rusia nuk e kishte idenë se djali i vogël nuk ishte i tij dhe ishte gë njyer për një vit. Vetëm pas n darjes së çiftit, 38-vjeçari zbuloi veprën tro ndi tëse.

Maxim Anokhin pad iti klinikën që lejoi ndërrimin e spe rmës. “I besova gruas time.

I besova asaj 100 për qind. Kur më thanë për këtë unë u tr on dita, u shqetësova, nuk mund ta besoja”, tha ai.

Raportet e gjykatës thonë se Yana donte që babai i saj të ishte njeriu që da shuronte dhe jo burri i saj.

Yana tani është në një marrëd hënie me të dashu rin e saj, babai biologjik i djalit. Maxim tha se ai pad iti ish-gruan e tij për drejtësi dhe jo para.

Ai tha: “Dua ta bëj këtë çështje publike, kështu që nuk do ketë burra të mas htruar si unë në të ardhmen. Kjo nuk duhet të ndodhë përsëri”.

Gjykata zbuloi se stafi i klinikës ndihmoi Yana të ndërrojë sp er mën. Avokati i Maxim,

Olga Nemtseva, tha se klinika nuk mund të ndiqte vetëm dëshirat e Yana, por edhe të Maxim.

Mjekja e përmendur në pa di, Liya Kazaryan, nuk pranoi të komentonte rastin.

Ajo tha: “Nuk jap intervista. Nuk dua të them asnjë fjalë për këtë çështje”.