Connect with us

E Bujshme! Pas Shumë Vitesh Martesë Nisin Zërat Se Mira Konçi Dhe Shpëtim Saraçi Janë Ndarë…

Aktuale

E Bujshme! Pas Shumë Vitesh Martesë Nisin Zërat Se Mira Konçi Dhe Shpëtim Saraçi Janë Ndarë…

Rreth 4 vite më parë, shpërngulja e kompozitorit të njohur Shpëtim Saraçi dhe bashkëshortes së tij, këngëtares Mira Konçi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës bëri mjaft bujë në mediat shqiptare.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Saraçi u largua nga vendi i tij i zhgënyer duke u shprehur:“Di që megjithëse punova me gjithë shpirt e pasion, për rreth 30 vite në Shqipëri, prapë se prapë përfundova duke mbrojtur të drejtën time nëpër gjyqe. Megjithatë, njerëzit e vendit tim i dua dhe i respektoj pafund”.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Por prej kohësh Shpëtim Saraçin e kemi parë në Shqipëri teksa bashkëpunon me artist shqiptarë ndërsa Mira Konçi ndodhet në New York pranë vajzës së tyre, Era.

Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top