‘Dora e Zotit’, ura që po habit gjithë botën. Ja se për çfarë bëhet fjalë

‘Dora e Zotit’, ura që po habit gjithë botën. Ja se për çfarë bëhet fjalë

WOW! Ky vend ka mahnitur! Për të gjithë ata që duan ta lënë besimin e tyre në dorë të Zotit, një urë e re gjigante në Vietnam është vendi i parë që duhet të vizitohet. Ura e artë në Vietnam, që është rreth 900m e lartë, ka pamjen e duarve të cilat duken sikur e mbajnë urën në skajin e një mali.Dhe kjo urë është bërë një destinacion i madh turistik sapo është hapur.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…