DONl Ta Dini Çfarë Ka Bankomati Brenda ? Do Të Habiteni (Video)

DONl Ta Dini Çfarë Ka Bankomati Brenda ? Do Të Habiteni (Video)

Vite më parë dicka e tillë as imagjinohej dot, por sot një makineri e tillë është bërë pjesë e pandarë e jetës së kujtdo për shkak të kursimit të kohës dhe lehtësimit të procedurave.

Njerëzit nuk presin më në radhë të gjata për të marrë paratë e tyre, sepse ATM-të gjenden të vendosura kudo dhe aksesohen lehtësisht.

Por a keni pyetur veten ndonjëherë sesi funksionon kjo makineri?Një ATM në fakt është thjesht një terminal i të dhënave me dy porta.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…