Dolën të dy xhiro me motor po i mori makina para/ Dy të rinjtë që do martoheshin së shpejti dhanë shpirt në vend

Dolën të dy xhiro me motor po i mori makina para/ Dy të rinjtë që do martoheshin së shpejti dhanë shpirt në vend

Një ngjarje e rëndë është shënuar në Greqi. Një 20-vjeçar i quajtur Panagiotis dhe 16-vjeçarja Eletherias, kanë ndërruar jetë gjatë një aksi denti automobilistik në zonën e Kefalonias.

Sipas mediave greke, dy të rinjtë kanë qenë duke udhëtuar me motor, ku u përp lasën me një makinë, që drejtohej nga një 80- vjeçar. Edhe ky i fundit, nuk ka mundur t’i shpëtojë pla gëve të marra duke ndërruar kështu jetë.

Pas ekzaminimeve mjeko-ligjore, ka rezultuar se shkak i vd ek jes së të rinjve ishin dëmtimet e shumta në pjesët e trupit.