Do përloteni/ Vogëlushja 3-vjece vendos lule në vendin ku dha shpirt familja Gushi: E vogla kishte qarë kur e mori vesh c’ka ndodhur

Do përloteni/ Vogëlushja 3-vjece vendos lule në vendin ku dha shpirt familja Gushi: E vogla kishte qarë kur e mori vesh c’ka ndodhur

Ky është qytetari, i cili ndërsa ishte duke udhëtuar drejt jugut për fundjavë, pa e njohur familjen Gushi ka ndaluar tek vendi aks identit dhe ka vendosur një tufë me lule.

Ai shprehet se e aks identin tra gjik e dëgjoi dje nga lajmet dhe se ai vetë sëbashku me familjen u ndje shumë i tm er ruar.

Po ashtu ai tregoi se edhe mbesa e tij vetëm 3 vjeç filloi të qante kur kuptoi se shoferët ecin shpejtë dhe ka të tilla ngjarje e pasoja të rënda.

Ai i ka bërë apel të gjithë të rinjve, por jo vetëm që të ecin avash dhe mos ta tejkalojnë shpejtësinë, të zbatojnë rregullat e qarkullimit se marrin në qafë jetë njerëzore.

Sikurse shihet edhe nga pamjet ishte vetë mbesa e tij 3 vjeçare që ka shkuar dhe ka vendosur tufën me lule në vendin e aks identit tra
gjik ku u shua familja Gushi.