“Do nxjerr fotot nëse nuk më jep 70 mijë euro”, i dashuri shαntαzhon vajzën, kur e mëson vëllai i saj…

“Do nxjerr fotot nëse nuk më jep 70 mijë euro”, i dashuri shαntαzhon vajzën, kur e mëson vëllai i saj…

Një vajzë është përfshirë në një situatë të padëshiruar me familjen, për shkak se i dashuri i saj e ka kë rcënuar që nëse nuk i jep një shumë të madhe parash, ai do i bëjë publike foto të tyre in time.

Kër cënimin e ka mësuar edhe vëllai i të resë, i cili ka shkuar në shtëpinë e të dashurit të motrës dhe e ka kër cënuar atë, duke i kërkuar ta linte të qetë të motrën.
Rasti ka ndodhur në komunën e Lipjanit në Kosovë dhe Policia ka marrë kallë zimin që ka bërë e reja ndaj djalit me të cilin kishte krijuar lidhje in time.

Sipas Telegrafit, i riu i ka kërkuar asaj që t’i japë 70.000 euro (shtatëdhjetëmijë €), se përndryshe do i dërgojë fotot i ntime familjarëve të saj.

Lidhur me rastin ka nisuet hetimet prokuroria.