DIT ZIE / Ramush Haradinaj humbë personin e afërt mos kalo pa e ngushëlluar

DIT ZIE / Ramush Haradinaj humbë personin e afërt mos kalo pa e ngushëlluar

Me pikëllim mora lajmin për ndarjen nga jeta të atdhetarit Rasim Tahiri.

Rasimi ia kushtoi jetën e tij lirisë së Kosovës.

Do të kujtohet përherë si njeri i ndershëm dhe frymëzues për atdhedashuri.

Duke e ndarë dhembjen, i shpreh ngushëllimet më të sinqerta mikut e bashkëluftëtarit tim Dervish Tahiri dhe mbarë familjes Tahiri nga Smolica.

RH