Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Dikur jetonte në shpellë, sot është njeriu më i fuqishëm në botë dhe drejton 1.4 miliardë njerëz (Historia e pabesueshme)

Prestigjiozja ‘The Economist’ i ka kushtuar një artikull njëriut, që sipas saj është më i fuqishmi në botë.Ky artikull u botua pasi në këtë javë, Partia Komuniste kineze pritet që të mbledhë Kongresin Kombëtar, ku Xi Jinping pritet të marrë një mandat të dytë pesëvjeçar si Sekretar i Përgjithshëm. Drejtuesi më i lartë në Kinë do marrë me shumë gjasë mandatin e tij final.

Ai vlerësohet si njëriu më i fuqishëm në botë, por historia e tij e jetës është e pabesueshme.

Dikur ai jetonte në një shpellë në një fshat të Kinës dhe tashmë është njeriu më i fuqishëm në botë.

Shpella ku jetonte është kthyer në një vend peligrinazhi për mijëra persona.