Dikur Ishin Shoqe Të Ngushta Por Tani Nuk Flasim Më? Flet Ingrid Gjoni: Ja Çfarë Ka Ndodhur Mes Meje Dhe Çiljetës

Dikur Ishin Shoqe Të Ngushta Por Tani Nuk Flasim Më? Flet Ingrid Gjoni: Ja Çfarë Ka Ndodhur Mes Meje Dhe Çiljetës

Ingrit Gjoni dhe Çiljeta Xhilaga kanë treguar gjithmonë se kanë një raport të veçantë mes tyre. Dy mikeshat janë përfolur se raporti i tyre është kri suar për faktin se ata nuk janë parë më bashkë si dikur. Së fundmi, Ingriti ka qenë e ftuar në “Fermë” ku ka hedhur poshtë këto thathetheme.shty.pe rekla.men dhe shike video.n