October 22, 2020

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Dhjetë dukjet më të bukura të Zoey Deutch në tapetin e kuq

Aktorja Zoey Deutch ka instinkte të mprehta të modës, por kjo nuk do të thotë që ajo nuk bënë plane të mëparshme.

“Mendimi dialektik është një gur themeli i provave tona”, thotë Elizabeth Stewart, stilistja e yllit.“Veçanërisht, ajo vë shumë mendime në këpucët e saj. Pjesa tjetër e pamjes së saj është elegante aventureske”, shtoi ajo.

Zoey duket se pëlqen të luaj me ngjyra dhe nuk do që të fokusohet vetëm në njërën prej tyre.

Më poshtë gjeni dhjetë nga momentet më të mira në tapetit e kuq të Deutsch: