Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Dhimbje e madhe! Zjärr i madh, raportohet për 19 jetë të humbura, 9 janë fëmijë

Nëntëmbëdhjetë persona, përfshirë 9 fëmijë, kanë humbur jetën nga një zj arr në një apartament në qytetin e Nju Jorkut, për të cilin komisioneri i zja rrfikësve të këtij qyteti tha se ishte një nga zjar ret më të rënda që ka parë. Numri i vi ktim ave u konfirmua nga kryebashkiaku i Nji Jorkut, Eric Adams.

Shkaku i tij nuk dihet ende, u tha gazetarëve komisioneri i departamentit të z ja rrfikësve të Nju Jorkut, Daniel Nigro në një konferencë shtypi të dielën.

“Zjar rfikësit gjetën vi ktima në çdo kat dhe po i nxirrnin jashtë ndërsa ata po përjetonin arreste kardiak dhe bllokim të frymëmarrjes,” tha ai.