July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

“Dhimbja të shndërron në…”, çfarë ka ndodhur me Fifin?

Fifi nuk ka munguar me dedikimet e shumta, që nga koha kur i dha fund lidhjes me Xhuljanon, duke shprehur dukshëm se është shumë e lënduar.

Fillimisht ajo u shfaq duke kënduar me lot në sy këngën e Semi Jaupajt, “Jetike”.

Ndërsa së fundmi ka publikuar një foto shoqëruar me shkrimin: “Dhimbja shndërron një grua në një luftëtare”.

Kujtojmë se Xhuljano është fejuar dhe sipas disa burimeve e fejuara e tij është në pritje të ëmbël