Dhυrata e gabυar nga i dashυri për ditëΙindje, adoΙeshentja hυmb jetën

Dhυrata e gabυar nga i dashυri për ditëΙindje, adoΙeshentja hυmb jetën

Një 18-vjeçare u gjet e v.de.kur për shkak të një mb.id o.ze he r.oi.ne, të cilën ia kishte bërë dhuratë për ditëlindje i dashuri i saj.

Ngjarja ka tr.on.ditur opinionin publik italian. Një ditë para se të v.dis.te, Maria Chiara Previtali kishte festuar

ditëlindjen dhe si dhuratë nga i dashuri i saj, Francesco Gunucci kishte marrë he roinë.

Gunucci aku/zohet për v.r a.sj.e me dashje dhe aktualisht është i d.ysh.ua.ri i vetëm.

Lidhur me ngjarjen, ai ka treguar detajet e fundit me të dashurën e tij:

“Vetëm në mëngjes rreth orës 9 kur e thirra për të shkuar në lokal pasi nuk kishte kafe në shtëpi pashë që ishte e bardhë.

“Nuk kam asgjë për të fshehur. Dua të mbrohem. Është e vërtetë që përdor dr.og.ë dhe që ajo mori një do.zë h.e roi.n.ë.

Ajo donte ta provonte”, ka shtuar më tej i dashuri i vajzës.

Mediat italiane kanë raportuar ngjarjen, ndërsa opinioni publik është sho.ku.ar nga rritja e përdoruesve të

her.oinë.s nga adole.she.ntët, të cilët nga va.rë.sia prej saj, po hu.mbin jetën.