Dhυυnσhej prej vitesh nga i shoqi, çfarë ka ndσdhur sot me 26-vjeςaren që i përΙoti të gjithë/Pamje

Dhυυnσhej prej vitesh nga i shoqi, çfarë ka ndσdhur sot me 26-vjeςaren që i përΙoti të gjithë/Pamje

Në fillim të muajit Prill në emisionin “Dua të të bëj të lumtur” u transmetua historia e dh´ imbshme e Rajmondës, një 26-vjeçare e dh´ un uar prej vitesh nga i sh0qi. Ai i kishte thγer dh ëmbët, nga g0ditjet e shumta i kishte shka´ktuar ep iΙepsi, por mbi te gjitha i kishte h equr edhe dëshirën për të je etυar.

Çfarë ka nd0dhur pas një muaji me 26-vjeçaren? Mbrëmjen e sotme në puntatën finale të “Dua të të bëj të lumtur” u zbuIua se pas transmetimit të emisionit, Rajmonda ka gjetur f0rcë për të d en0ncuar të shoqin.

Gazetarja Kristina Mere tregoi se ai është arrë´ stuar dhe tani Rajmonda ndihet më e qetë dhe e sigurt, së bashku me fëmijët e saj. Ajo vazhdon të jetojë me prindërit.