September 19, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Detajet rrënqεthëse nga ngjarja e rëndë në Greqi, bashkëshorti shqiptar i ῥṙeυ grυas fytin me ṭhίḳë

Detaje të reja janë zbardhur nga vrasja makabre e shqiptares në Athinë nga bashkëshorti i saj.

31-vjeçarja nga Elbasani nuk mundi ti shpëtonte pla gëve, pasi autori i pr eu fytin me thi kën e mishit që përdorte në lokal.

Shkaku i vr as jes ishte xhelozia.

40-vjeçari para një muaj ishte thirrur nga policia pasi sërish kishin bërë sherr por policia ishte mjaftuar vetëm në një këshillim për të ulur tonet.

Vi kt ima u gjet në banesë në një pellg gjaku me shumë shenja thike në trup. Mësohet se çifti i shqiptarëve ka një djalë 10 vjeç.

Autori ka një lokal dhe është nga Buzi i Tepelenës.

Para një viti lokali ishte mbyllur për 1 muaj mbas një she rri që çifti kishte bërë brenda në lokal.