July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Depυtetja shkοn në pαrlament gjysmë e zhνeshur, Ja si reagοjn depυtetët…

Viti që po lëmë pas ka qenë i mbushur plot me ngjarje dhe zhvillime të forta.

Një prej politikaneve që ka ndezur më së shumti debate në 2021, ka qenë edhe 43-vjeçarja, Paulinja Da Silva.

Politikania shkaktoi debate të shumta për shkak të veshjes me dekolte të hapur gjatë ceremonisë së betimit në parlamentin e Brazilit.