Deklaratë E Fortë: Politikanë Shqiptarë T’u Shikohet Të Gjithëve Pasuria Edhe Lugë Dhe Pirunj Të Merren Që Nga Presidenti Deri Te Deputetët

Deklaratë E Fortë: Politikanë Shqiptarë T’u Shikohet Të Gjithëve Pasuria Edhe Lugë Dhe Pirunj Të Merren Që Nga Presidenti Deri Te Deputetët

Kreu i Këshillit Kombëtar në PD, Bujar Nishani ishte në Mat në krah të kandidates për kryetare partie, Edit Harxhi, në kuadër të fushatës që kjo e fundit po bën për zgjedhjet e 13 qershorit.Ish-presidenti kërkoi që politikanëve t’ju bëhet ve tting për pasurinë, dhe nëse e kanë vënë me pa të drejtë, t’iu konfiskohet.Shtyp reklamen per ta pare v.ide.on me teper