July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

DaIin pamjet e depυtetit që po bëjnë NAMlN në rrjet (VIDEO)

Mediat kanë pu/blikuar pamjet kur një deputet argjentinas është kapur në skena in time gjatë një takimi që po zhvillohej online.

Në dek laratën që ai dha pasi pamjet dhanë imp aktin e tyre duke e detyruar deputetin të heqë dorë nga mandati,//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Juan Ameri është shfajësuar, duke thënë se lidhja e internetit në ato momente ishte ndërprerë dhe se kishte bërë një gjest afe ksioni ndaj të dashurës.

Videoja ku deputeti puth të dashurën në gjoks, është filmuar gjatë pre zantimit të një pro jekti qeveritar, që po pre zantonte një koleg i tij. //Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…