July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

C’po ndodh keshtu? Bleona Qereti më mirë me nejt me një kali se një Shqiptar që… (Foto)

C’po ndodh keshtu? Bleona Qereti më mirë me nejt me një kali se një Shqiptar që. / Pamje mePosht

Emisioni “Opinion” nga Blendi Feziu mbrëmë kishte mbledhur disa nga figurat e njohura të ekranit shqiptar të cilët diskutuan rreth temës “A na bën p araja të lumtur”.Në mesin e tyre ishte dhe këngëtarja, Bleona Qereti, e cila ka vite që është shpërngulur në Amerikë.Bleona Qereti u shpreh se teknikisht njerëzit që kanë para janë më të sinqertë dhe të vërtetë se ata që nuk kanë, por një pjesë e mirë e p anelit e k undërshtuan atë.

“Ai njeriu që punon 9 me 5, ai ka një model në kokë, modelin që ka vendosur shoqëria. Kush është modeli që ka vendosur shoqëria?

Bëhesh 18 vjeç, ikën në kolegj, kur mbaron kolegjin merr një k redi për shtëpinë, martohesh me atë ‘motrën’ që ke pasur në klasë, bën tre fëmijë dhe ke një shtëpi me një g ardhë.

Dhe çfarë ndodhë? Dhe kon cepti është: nuk e tra dhtoj gruan, do punoj që të paguaj bo rxhin e kr edisë, dhe po iki në punë 9-5, dhe nga kamarier do bëhem menaxher pas 10 vitesh. Këta janë njerëz janë thjesht dele, dele që ndjekin sistemin”, u shpreh Bleona Qereti në Opinion. (min. 34:00)/GazetaBlic