Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Cila kategori perfiton nga 140€ shtesa ne muajin Janar SHIKO

Pensionistët dhe skemat sociale kosovarë në muajin Nëntor përfituan nga 140 euro shtesa, si pjesë e masës së Qeverisë. HAPE REK LAM DHE SHIKO VIDJON

Megjithatë, kjo nuk do të vlejë për muajin e fundit të këtij viti kalendarik, pra Dhjetor, përcjel

Gjithsesi, kryeministri Kurti ka thënë se me buxhetin e ri, të miratuar mbrëmë e që kap shifrën prej 2.7 miliardë euro, kanë paraparë që asnjë pension mos të jetë nën 140 euro