Connect with us

Çfarë po nodhë në selin e PD-së, vendosen kamera shtesë në hyrje të saj

FOTO ILIUSTRUESE

Të Ndryshme

Çfarë po nodhë në selin e PD-së, vendosen kamera shtesë në hyrje të saj

Ashtu si e kishin prononcuar se në selinë e PD-së do instalohen kamera te reja të sigurisë, ky vendim erdhëm me qëllim për rritjen e sigurisë pasi në selinë PD-së para disa ditëve ndodhni një përleshje me shkelma dhe dëmtuan derën e selisë gjat një mbledhje.

Dyshohet se shtimi i kamerave të sigurisë erdhi edhe nga friga nga Sali Berisha, i cili ka lajmëruar protesët të cilën e ka bërë me MOTO ta nxjerin LULZIM BASHËN nga selia e PD-së. Ndërkohë partise si organizatë politike ka bërë një kalzim penal për personin i cili shkelmoi derën dhe e hapi me forcë.

Basha në prononcim për disa mediume, e dënoi aktin e hapjes së derës me forcë.

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top