July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Çfarë nuk i pëlqen te vajzat shqiptare? Çimi rrëfehet dhe i thotë të gjitha, nga boksi e deri tek Per’Puthen (Video)

Boksieri Shkëlqim Bega ose ndryshe Çimi i Për’puthen ashtu siç e thërrasin pas pjesmarrjes në një formatin televiziv që kishte në fokus dashurinë.

I ftuar në ‘Fitstation’ me Çenkuela Hasën djali nga Kruja foli për veten, familjen dhe pjesëmarrjen në Për’puthen.

“Nuk jam penduar që jam bërë pjesë, une si karakter nuk kam ndryshuar, por nuk është se shoh ndonjë rrugë të hapur nga pjesëmarrja në Për’puthen, për momentin them. Babai ka qenë ai që më ka mbështetur për çdo gjë, ndërsa motrat më kanë ndjekur në televizion, në çdo portal të mundshëm. E preferuara e tyre ka qenë Sindi”-u shpreh Çimi.