“Çfαrë do ndοdhte sikur Grida të ishte në PS? Duma: Nuk do ta..

“Çfαrë do ndοdhte sikur Grida të ishte në PS? Duma: Nuk do ta..

Kandidatja për deputete e PD-së Grida Duma ka dekl.aruar sot nga Durrësi se nuk

mund të ndo dhte kurrë që ajo të ishte në PS, jo vetëm për shkak të bindjeve, por

edhe të cilësive të Lulzim Bashës si lider dhe njeri.Grida Duma rrë.fen se gjatë 11 viteve rrugëtimi profesional

ka vënë re respektin ab solut me të cilin Lulzim Basha sillet me gratë dhe jo vetëm…VIDEO