Çështja drejt zgjidhjes/ Policia shoqëron bashkëshortin me helikopter, ja çfarë po bënte tek vàrri i bashkëshortes

Çështja drejt zgjidhjes/ Policia shoqëron bashkëshortin me helikopter, ja çfarë po bënte tek vàrri i bashkëshortes

Policia greke është shprehur se ndodhet në orët finale të zbardhjes së k r i m it makabër të dy javëve më parë, ku një 20 vjeçare u v ra gjatë një gr a bi tj e je në shtëpi, ku jetonte me bashkëshortin dhe foshnjen disa muajshe.

Autoritetet he lene kanë kërkuar informacion nga ambasada shqiptare në Athinë për tre persona, të cilët dyshohet se janë pjesëmarrës në k r i m, krahas dhjetra të tjerëve të dy shuar, megjithatë deri më tani nuk ka një informacion nga policia që të konfirmojë identitetin e gr a bit ës ve.

Ndërkohë, bashkëshorti i Karolinës, është dërguar me helikopter u r gj ent isht për në Drejtorinë e Policisë së Greqisë. Mësohet se ai ishe në v a rr eza duke dërguar lule në v a rr in e së shoqës së v d e k ur gjatë g ra b itj es, kur dy policë i janë afruar duke kërkuar prej tij që t’i ndiqte.

Mësohet se pol icia ka të dhëna të reja nga kamerat e sigurisë dhe kërkon që të bëhen ve rifikime edhe përmes dës hmisë së bashkëshortit, i cili ishte dë shm itari i vetëm në ngjarjen t r a gj i ke.

Karolina u v r a duke u m b y tur gjatë gr abitj es disa javë më parë në shtëpinë e saj, ndërsa policia është duke kryer kërkime intensive për gjetjen e v ra së s ve për shkak edhe të ndje shmërisë publike si edhe ma k bri t etit të ngjarjes.

Fillimisht u dyshua për një grup gjeorgjianësh, ndërsa tani policia dyshon për disa shqiptarë krahas të tjerëve dhe është duke marrë informacione nga autoritetet tona në lidhje me ngjarjen e rëndë.