July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Çaste Dra.Matike, Një Fëmijë Ecën Këmba-Dorazi Në Mes Të Autostradës, Reagimi I Shoferit

Çaste Dra.Matike, Një Fëmijë Ecën Këmba-Dorazi Në Mes Të Autostradës, Reagimi I Shoferit

Ky është momenti tro ndi tës kur një shofer në autostradë është për ballur me një fëmijë që ecte këmba-dorazi. Fatmirësisht shoferi e pa foshnjen dhe frenoi në kohë makinën. Foshnja shihet duke u zvarritur në dy korsitë përpara se një grua të kalojë bar rieat në rrugë e të shkonte për ta kapur. Gruaja merr foshnjen në krah dhe largohet menjëherë nga rruga./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë