Çahet toka në Francë, krijohet një gropë gjigante, habiten banorët(FOTO)

Çahet toka në Francë, krijohet një gropë gjigante, habiten banorët(FOTO)

Një g ropë pesë metra e thellë dhe 10 metra e gjerë është hapur krejt pa pritur, gjatë natës dhe ka gjasa që shkak të ketë qenë ko lapsi i një qilari mesjetar.

Gropa u pa herët në mëngjes nga një patrullë e po lic isë bashkiake dhe gjashtë dyqane, u det yru an të mbylleshin ndërsa banorët e tre shtëpive përreth u eva ku an.

Kuriozët ndërkohë i drejtoheshin vendit për të parë çfarë kish ndodhur e duke bërë fotografi që më pas shpërndaheshin edhe në rrjetet sociale.