Burri Qan Me Zë Në Ditën E Dasmës, Ajo Që Ndodhi I Ka Për*Lotur Të Gjithë. Nuk Kemi Fjalë…

Burri Qan Me Zë Në Ditën E Dasmës, Ajo Që Ndodhi I Ka Për*Lotur Të Gjithë. Nuk Kemi Fjalë…

Elizabeth dhe Scott u takuan disa vite më parë. Ata ishin shumë të dashuruar. Kështu ata vendosën të martoheshin në 27 janar, por gruaja përgatiti një surprizë të veçantë për të. Për ta bërë burrin e saj të kuptojë se ajo për të bën gjithçka, ajo fshe hu razi studioi diçka që ishte thelbësore për Scottin.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ai kur ishte vetëm pesë vjeç filloi të v ua nt e nga një së mu nd je e çu d itshme dhe në moshën tetë-vjeçare mbeti plotësisht i shurdhër. Për këtë arsye ai komunikon përmes gjuhës së shenjave. Çifti u takua në një vend takimi të quajtur Tinder.Elizabeth tashmë kishte dy fëmijë, por për të, ai ishte mashkulli i jetës së saj dhe donte të bënte diçka për ta habitur atë në ditën më të rëndësishme të jetës së tyre.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe