Connect with us

Burri nga Shqipëria rrεh grυan se nuk ρranonte nga mbrαρa, Grüaja: Ja çmë bëri…

Të Ndryshme

Burri nga Shqipëria rrεh grυan se nuk ρranonte nga mbrαρa, Grüaja: Ja çmë bëri…

Një burrë i moshës 36 vjeç u de.noncua nga bashkëshortja për dh.u.në në familje, një dh.u.në e cila ka

sh.p.ër.th.yer pas kërkesës së tij për të kryer mar.rëdh.ënie s.e.ks.uale.

Shtetasi me inicialet R. S sipas një burimi policor të gazetës “Si” përfundoi në komisariatin numër katër pasi e shoqja,

një 28-vjeçare këmbëngul se u rr..h dhe u dh.u.nua f.izikisht nga partneri.

Ç.ifti u martua katër vite më parë – bën me dije policia – përmes shkuesisë dhe nuk kanë pasur ndonjëherë ko.nf.likte të rënda gjatë martesës.

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top