Burri me 13 gra, të gjitha mbetën sht’atzënë të njëjtën kohë!

Burri me 13 gra, të gjitha mbetën sht’atzënë të njëjtën kohë!

Burri me 13 gra, të gjitha mbetën shta’tzënë të njëjtën kohë!!

Ky njeri është i martuar me 13 bashkëshorte dhe të gjitha mbetën sh tatzënë në të njëjtën kohë dhe të njëjtin muaj!

Por, sikur kjo të mos ishte e mjaftueshme, të gjitha gratë janë të lumtura që janë bashkëshortet e tij dhe jetojnë së bashku si një familje e lumtur!

Të gjitha gratë ishin jashtëza konisht të lumtura për sht atzëninë e tyre dhe ato përshtaten me njëra-tjetrën mjaft mirë.

Secila prej tyre flet mirë për njëra-tjetrën dhe gjithashtu kujdesen për mirëqenien e njëra-tjetrës.

Kjo është krejtësisht li gjore në vendin e tyre, por ky është padyshim njeriu i parë që i kishte lënë të gjitha bashkëshortet e tij sh tatzënë menjëherë.

Ai me siguri ka th yer rekord të ri botëror!

Kjo u bë hit vitin e kaluar në të gjitha mediat ndërkombëtare, lidhur me këtë sot nuk ka diçka të re.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n mëp0shtë…