Bleona Qereti TR0NDlT poIitikën shqiptare, nxjerr emrat e depυteteve dhe gazetareve qe ia “kanë” ΗĺΡUR..!!

Bleona Qereti TR0NDlT poIitikën shqiptare, nxjerr emrat e depυteteve dhe gazetareve qe ia “kanë” ΗĺΡUR..!!

Libri për jetën rozë të Bleonës mban prej disa vitesh ‘nën ethe’ dhe panik disa politikanë të rëndësishëm të

Tiranës, të cilët pritet t’u zb/ulohen se/kretet e je/tës se/ksuale dhe lidhjeve të fsh/ehta dash/urore në kapitujt e librit të përfu/nduar tashmë nga

këngëtatarja, e cila vijon karrierën në SHBA jo vetëm në muzikë, por ka marrë pjesë edhe në shumë filma, pranë emrave më të njohur të kinematografisë.

Bëhet fjalë për disa politikanë, por edhe gazetarë, të cilët në momente të caktuar kanë qenë pro/tagonistë në jetën rozë të Bleonës.

Dhe pse kjo e fundit ka deklaruar se të dashurit e saj numërohen me gishtat e dorës, pra që nuk bëhet fjalë për një

‘ush//tri me dashnorë’ siç mund të perc/eptohet apo keqkuptohet nga një pjesë e pu/blikut, sërish libri ka prodhuar një kureshtje të madhe,

intriga, përshpërima, ethe dhe te/nsion. Pa e ftuar, ai tentoi të futej në shtëpi.

Më fal po unë nuk të ftova i thashë. Në sytë e tij pashë një inat të pajustifikueshëm. Tentoi përsëri. E ndalova por…