Bëri gαbimin fataΙ! Zbαrdhet shkakυ i vërtetë që i mοri jetën tυristes franceze

Bëri gαbimin fataΙ! Zbαrdhet shkakυ i vërtetë që i mοri jetën tυristes franceze

Turistja francize Violet Gigano, e cila u gjend e vd.ekur pas një jave kërkim, ka humbur jetën për shkak të të nxehtit dhe lodhjes.

Protothema shkruan se në këtë përfundim kanë dalë autoritetet pas ekspertizës që iu bë trupit të saj të pajetë.

29-vjeçare Violet Gigano u gjet pa shenja jete në një shteg të Chania-s.

Shkaqet e vd.ekjes u konfirmuan edhe duke marrë parasysh shihet bosh me ujë dhe pijet freskuese që ajo kishte me vete.

E reja u gjet disa metra shtegut ku kishte hije, rreth 10 minuta nga vendi ku ajo e kishte lënë makinën.

Ajo u përpoq të kalonte rrugën dhe ky rezultoi të ishte një gabim fatal, pasi aty nuk kishte shteg.

Turistja arriti në Chania më 21 qershor për pushime, ku çdo ditë postonte foto dhe video në rrjetet sociale dhe kontaktonte me familjen, deri më 24 qershor.

Ajo duhej që të kthehej për në Francë më 28 qershor, por u zhduk, për të mos u kthyer më kurrë në Francë.