Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Beniada tregon debatin e ashpër me të atin: “I bllokova thirrjet”

Beniada ka treguar për Arjolën një debat të ashpër të zhvilluar me babain e saj.

I ati në fillim ka refuzuar angazhimin e saj profesional, gjë e cila ka pasuar në shumë debate dhe diskutime në familjen e saj.

“Bëra punët e para si modele dhe babi im që më thoshte që nuk e donte punën time. Unë acarohesha edhe i thash se nuk e respekton punën time. U nisa për punë në tren dhe babi më merrte në celular dhe më shkruante mesazhe.

“I bllokova thirrjet”Unë i bllokova thirrjet edhe pastaj më merrte nga numri i mamit. Unë vazhdova t’i mbaja inat”,- tregoi ajo.