Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Bëhet pishman Sali Berisha: “Ky është gabimi më i rëndë që kam bërë në të gjithë karrierën politike”

Bëhet pishman Sali Berisha: “Ky është gabimi më i rëndë që kam bërë në të gjithë karrierën politike”

Ish-kryeministri Sali Berisha ka zbuluar gabimin më të rëndë që ka bërë në karrierën e tij politike. Berisha tha se gabimi më i madh i tij lejimi i firmave piramidale. Ai theksoi në emisionin “Hard Talk” se duheshin bërë përpjekje shumë më të mëdha për t’i bllokuar me një ligj të veçantë. DEKLARATA E TIJ E PLOTE: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive