July 29, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Befason Juristja Nga Tirana: Më Kanë Ofruar 10 Mijë Euro Náta, Por Une

Rreth dy vite më parë ajo u përfshi në një tha shetheme rozë, pasi mediat sociale publikuan mesazhet ku ajo shkruante se donte “1000 euro për një n atë”. Por kjo sipas Redona Koçit ka qenë gë njeshtër, pasi ajo ka mohuar t’i ketë sh këmbyer ato mesazhe. Pas më shumë se dy vitesh juristja se/ksi e Tiranës e cila punon edhe si modele, në një intervistë për (G SH) ka treguar:

E kam sqaruar në një psotim. A dresa nuk ka qenë e imja personale, ndaj si gurisht edhe bisedimi nuk ka qenë i vërtetë”.Ajo më pas ka treguar se si ndihet me e pi tetin “juristja s eksi” dhe pse ka zgjedhur këtë profesion. Në disa prej përgjigjeve të saj, ndër të tjera modelja simpatike thotë:

Kam zgjedhur të studioj juridik sepse nuk i pranoj padrejt ësitë dhe dua t’i l uftoj ato. Profesionin e juristes nuk e u shtroj, pasi jam juriste në t eori por modele në pr aktikë.
Unë kam dikë në jetën time dhe përveçse nuk është xh eloz për postimet e mija, është i nkurajuesi im i parë dhe më i madh në ndjekjen e passionit tim..

Më kanë ofruar lekë, por në r elacion me punën e modelingut që us htroj. Shi fra më interesante ka qenë për një r ek la më për të cilën më ofruan 10.000 €. Por, për arsye të tjera, ndryshe nga ato ekonomike, nuk pranova të isha pjesë e saj.”