September 19, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Befason Edi Rama, Në Shqipëri Ra Te’rmeti, Të Parët Erdhën Serbet, Po Ku Mbeti Kosova E…

Në krah Aleksandër Vuçiç dhe Zoran Zaev, kryeministri Edi Rama ka mohuar sot ndihmeen e parë që erdhi nga forcaat speciale të Kosovës në 26 nëntor kur veni ynë u go dit nga te rmeti.

Si dhe foorcat nga Kosova që mbërritën në Thumanë ende pa lindur dielli duket se nuk janë parë nga kryeministri, i cili st u shpreh sendihma e parë na erdhi nga Serbia.

Këto janë që rikthyen shpresën se nga rrënojat e te rmetit të 26 nëntorit do të nxirreshin të mbijetuaarit, të cilët i luteshin shqiptarë për t’i nxjerrë.

Të cilët e kishin të pamundur për shkak të mungesës së mjeteve, keshtu eshte shprehur ai, i cili habiti gjithe, ditorja.