Befason Alfred Cako: “Këto janë tre màsonêt e famshëm të Kosovës..”

Befason Alfred Cako: “Këto janë tre màsonêt e famshëm të Kosovës..”

Konspiracionisti dhe teoricienti i njohur Alfred Cako nga Shqipëria është i njohur për parashikimet e tij nga më të ndryshmet.

Këtë herë Cako në një emision në Top Channel ka folur për m as onerinë dhe anëtarët shqiptarë të lozhave m aso norike.

Cako përmendi edhe tre emrat nga Kosova që sipas tij janë pjesë e m aso nerisë.

“Në Kosovë sot përfliten tre personazhe që janë m ason duke filluar që nga kryeministri Albin Kurti. Veton Surroi mendohet se është ndër m aso nët e vjetër të Kosovës i cili vazhdimisht ka plotësuar të gjitha kërkesat që ka pasur komuniteti ndërkombëtarë.

Flitet që është edhe Fahri Xharra, si një n acio nalist i madh”.

Cako theksoi se hapat e parë të m aso nerisë në Shqipëri i ka vendosur Maks Zotaj.

Ai thotë se sot në Shqipëri lozha më se njohur është lozha “Eagle” me rreth 70 anëtarë.

Aty sipas tij janë të anëtarësuar disa politikanë.

“Andrea Mane, Luçiano Boçi. Nga e majta është Damian Gjiknuri, Ervin Bushati. Janë edhe disa zëvendësministra që nuk po ua përmend emrin”, shprehet Cako.