June 22, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Babë e bijë shqipëtare arrijnë të bëhen deputet në shtetin e Zvicrrës, Sa URIME shkojn per ta!!

Valës së sukseseve të mërgatës sonë në lëminë e sportit, shëndetësisë, ndërtimtarisë, etj; kohëve të fundit po i shtohen edhe të arriturat në politikë dhe përfshirja në institucionet e ndryshme në shtetin zvicerian. /

Rasti i fundit ka të bëjë me zgjedhjen e dy deputetëve të cilët kandiduan në zgjedhjet e së dieles për Kuvendin e Belmont-Broye, komunë e madhe kjo në Kantonin Fribourg. / Vazhdo lajmin më poshtë

Kështu që pas numërimit të votave në mesin e më të votuarve ishin edhe dy kandidat me prejardhje nga Tërrnoci, Ismail Ismaili dhe Valentinë Xheladini.