Connect with us

At,entati në Vlorë rrezikon banorët, shikoni si plu,mbat kanë deportuar në dy bizneset përreth (VIDEO)

Të Ndryshme

At,entati në Vlorë rrezikon banorët, shikoni si plu,mbat kanë deportuar në dy bizneset përreth (VIDEO)

Ate,ntati në qytetin e Vlorës mbrëmjen e sotme ka rrezikuar dhe banorët e zonës, përshkak se pl.umbat kanë deportuar në dy biznese ku po kalonte shënjestra e atentatit.

Të shtënat e ar,mëve ndodhën në mes të njerëzve, në një zonë të populluar të Vlorës si lagja ‘Pavarësia’. Një prej pl.umbave depërton në një market, 2 p.lumba të tjerë në një tjetër biznes që ishte i mbyllur.

Fatmirësisht nuk u lënduan njerëz të rastësishëm, por pl.umbat kanë rrezikuar jo pak qytetarët gjë e cila tregon se rendi dhe siguria në vendin tonë janë në vnivele alar,mante.

Mbrëmjen e sotme, qyteti i Vlorës u trondit nga të shtëna me ,a,rmë, ku u pl,agos 36-vjeçari Diego Hanaj, i cili po ecte në këmbë kur është qëlluar me 3 pl.umba nga një makinë në lëvizje.

Hanaj ka shkuar vetë në spital për ndihmë mjekësore. Ai mori një pl,umb në dorë, fatmirësisht duke mos i shkaktuar probleme për jetën.

Policia po heton 2 pista kryesore. I plagosuri është kunati i vëllezërve Brahimaj (Isuf Brahimaj, u ekzekutua me shpërthim eksplozivi në vitin 2014-të. ) Ndërsa i ati i 36 vjeçarit ka qënë i përfshirë në një vra,sje në rrethana familjare disa vite më parë

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top