Askush nuk mund ta përfundojë sfidën, 20 mijë dollarë për të qëndruar 10 orë brenda kësaj shtëpie (Video)

Askush nuk mund ta përfundojë sfidën, 20 mijë dollarë për të qëndruar 10 orë brenda kësaj shtëpie (Video)

McKamey Manor në Tennessee, është ndërtuar që të jetë shtëpia më e frirkshme në Shtete e Bashkuara. Vizitorët që duan të hynë në këtë “shtëpi të pusshtuar nga shpisrtrat e liig”, duhet të tregojnë lejen e mjekut, ta kalojnë disa teste dhe të nënshkruajnë një dokument pranimi prej 40 faqesh shtype rekl,am dhe shiko vide,on