Connect with us

Ariani Islami shërohet nga Lui`kemia, mos kalo pa e ‘URUAR

Aktuale

Ariani Islami shërohet nga Lui`kemia, mos kalo pa e ‘URUAR

Ariani Islami shërohet nga Lui`kemia, mos kalo pa e ‘URUAR

Arian Krasniqi, djali gjashtë vjeçar, është shëruar plotësisht nga leukemia. Lajmin e mirë e ka dhënë babai i tij, Islami. Më poshtë shkrimi i plotë i babit të Arianit:Pamjet meP0SHT

Të dashur miq, familjarë dhenjerëz të vullnetit të mirë,Pamjet meP0SHT. Dua të ndaj me ju gëzimin,se pas një trajtimi mjaft të gjatë dhe të mundimshëm, si për Arianin po ashtu edhe për ne si familje,Pamjet meP0SHT sot pranuam rezultatet perfundimtare se Ariani ka pasur sukses ne trajtim.

Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top