Connect with us

Analisti i njohur shqiptar ja cet Sali Berishes te zezat ne pah !! ”Sali Berisha me tha se Kosova duhet te jap territor per ta marre njohjen e Serbise”

Të Ndryshme

Analisti i njohur shqiptar ja cet Sali Berishes te zezat ne pah !! ”Sali Berisha me tha se Kosova duhet te jap territor per ta marre njohjen e Serbise”

Analisti i njohur shqiptar ja cet Sali Berishes te zezat ne pah !! ”Sali Berisha me tha se Kosova duhet te jap territor per ta marre njohjen e Serbise”

Ish Presidenti dhe ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, në vitin 2003 kishte përmendur idenë se për a rritjen e mar rëveshjes Kosovë-Serbi duhet të lëvizin kufijtë.

Këtë e ka thënë në Info Magazine të Klan Kosovës, analisti politik Nexhmedin Spahiu.

“Më kujtohet një bisedë që kemi pasur në margjina të një konferencë në Stamboll, Berisha me tha se Kosova nuk do të mundet të marr njohjen e Serbisë pa e dhënë një Zubim Potok”

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top