Connect with us

‘Alo, mami dhe babi po zihen’, fjalët paralajmëruese të djemve që babai shqiptar i q,ëlloi për vd,ekje me pl,umb në kokë! Detaje të rënda nga ngjarja tra,gjike në Gjermani

Të Ndryshme

‘Alo, mami dhe babi po zihen’, fjalët paralajmëruese të djemve që babai shqiptar i q,ëlloi për vd,ekje me pl,umb në kokë! Detaje të rënda nga ngjarja tra,gjike në Gjermani

“Alo, mami dhe babi po zihen,”, këto ishin fjalët nga zëri i frikësuar i një fëmije në mars të 2020, që paralajmëronin një ngjarje të rëndë që nuk vonoi të vinte. Këto ishin fjalët e njërit prej djemve të Flamur R., 44-vjeçarit që qëlloi me pl.umb në kokë 2 fëmijët e tij, plagosi rë.ndë gruan dhe vr.au veten në Gjermani.

Sipas mediave vendase, djemtë e familjes që përgjakën ditët e festave në Gjermani i kishin telefonuar policinë në mars të vitit 2020, pasi mes prindërve kishte pasur një sherr të dhun.shëm.

Ngjarja tronditëse u regjistrua një ditë pas Krishtlindjeve, ndërsa mësohet së nëna e dy fëmijëve që humbën jetën është në gjendje shumë të rëndë shëndetësore në spital.

Duke folur për mediat lokale, fqinjët treguar se fëmijët ishin shumë të lumtur.

“I pashë një ditë më parë. Fëmijët ishin gjithmonë të lumtur. Dhe tani hu.mbin je.tën për Krishtlindje,” tha një grua.

Gazeta BILD shkruan që së fundmi se familja shqiptare kishte pasur probleme edhe në të shkuarën. Flamuri kishte kë.rcënuar të af.ërmit që e kishin raportuar në pol.ici.

Megjithatë pasi u morën në pyetje, familja nuk shfaqi probleme. Një burim tha se autoritetet nuk gjetën asnjë të dhë.në për rrezik për mirëqenien e fëmijëve.

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top